Loading...

Diensten

LEES, KIJK, LUISTER & VOEL WIE WIJ ZIJN
Home / Diensten

Video

Wij leveren vooral een totale videoproductie op aan onze klanten. Uiteraard kan je ons ook voor aparte diensten inzetten, zoals; drone of animatie.  Scroll naar beneden en ontdek wat wij te bieden hebben op het gebied van video. Mocht je er echt geen #*$% van begrijpen, bel of mail dan gewoon, wij leggen het graag aan je uit.

Digitale Marketing Campagnes

Nu wordt het extreem serieus, geen grap.. Resultaat dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait….Wij laten jouw merk groeien niet alleen door middel van video maar met een totale digitale marketing campagne van A tot Z. Visuele content is het kloppend hart om jouw merk te laten groeien terwijl het waarde toevoegt en  jouw boodschap sterker maakt.

Drone

Onze hobby is vliegen met ons dierbaarste speeltje…….: Jawel, de DJI Inspire 2, het is een geweldig wendbare drone die zelfs RAW opnames kan maken. Door de scherpe prijs die wij kunnen bieden aan onze klanten wordt iedere productie nog meer een genot om naar te kijken.

ANIMATIE / VISUAL FX

What? Een baby van 12 wkn die zit en tv kijkt…. no way…dat kan niet.. Bij ons kan dat wel!  Door middel van Visual FX en animatie kunnen wij dingen creëren die onmogelijk lijken. Hiermee wordt jouw boodschap op een unieke manier op beeld gebracht en verras je jouw doelgroep.

STUDIO

Onze studio faciliteiten zorgen ervoor dat wij onze creatieve ideeën werkelijkheid kunnen maken. Voor onze klanten is de studio een pré. Interviews, product shoots, CV videos en voor fotografie wordt de studio vaak gebruikt.  Niet alleen wij gebruiken de studio met veel plezier maar verhuren de studio ook. Dit tegen een heel scherp tarief.

Fotografie

Sja….De titel zegt het al…. wat het exact betekent en waar het vandaan komt moesten wij ook opzoeken: ” Fotografie is het met behulp van licht en andere vormen van straling vastleggen van afbeeldingen van voorwerpen en verschijnselen op radiatie- of stralingsgevoelig materiaal. Het woord is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk schrijven met licht ” Dus dat..

GECHARMEERD VAN ONS?