BKN-PRODUCTIONS

BKN-Productions is dé go-to studio voor high-end, out-of-the-box videoproducties. We zijn een full-service videoproductiebedrijf in Den Haag. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we allerlei soorten videoproducties creëren, of het nu concepting, animatie (2D en 3D), droneproductie, (product)fotografie of een complete digitale marketingcampagne is.

Wij geloven dat videoproducties altijd custom projecten zijn. Of je nu al jaren in de running bent of net begint, we willen dat jij in staat bent om jouw brand te profileren met fantastisch videomateriaal en jouw naam bekend te maken. Daarom werken we met een klein, in-house team van zowel senior als junior talenten. Zo kunnen wij al onze klanten, ongeacht hoe groot of klein ze zijn, voorzien van persoonlijke, professionele en creatieve videocontent.

Filmen zonder strategie is hetzelfde als schieten met een leeg magazijn; nutteloos en, eerlijk gezegd, zonde van je tijd en geld. Maar met de juiste technieken, een doordachte strategie en duidelijke targets kan je iedere keer weer de bull’s eye raken. Daarom zien wij onszelf als een strategische videopartner; wij kunnen jou helpen om een gericht plan voor jouw (video)content op te stellen zodat je betere resultaten kan boeken dan je in gedachten had.

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

MEET THE FAMILY

Ons team is behulpzaam, flexibel, hands-on en efficiënt. Ook zijn we heel relaxed en hebben we een groot gevoel voor humor. Ten minste, dat denken wij… Als het aankomt op BKN, what you see is what you get. Dat is waarom onze klanten keer op keer met ons willen samenwerken, wat resulteert in fantastische lange-termijnrelaties. Ons team begeleidt jou met liefde door de magische wereld van videoproductie, met een unieke ervaring een verbluffend eindproduct als resultaat.

Boudewijn

DIRECTOR

davina

EXECUTIVE PRODUCER

IRIS

PROJECT MANAGER

ANOUK

SENIOR ANIMATOR

Joeri

ANIMATOR

MAX

ANIMATOR

Isa

ANIMATOR

Ole

MEDIOR CAMERAMAN & EDITOR

MIKE

CAMERAMAN & EDITOR

Vacatures

JOIN THE FAMILY

Join the family

Ben jij een visuele creatieveling met hart voor video en/of animatie – denk aan een producer, editor, cameraman of animator – en wil jij onderdeel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf vol humor en dedication? Dan nodigen we je met heel veel plezier uit voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek! Neem vooral contact met ons op en wie weet maak jij binnenkort deel uit van de BKN-familie.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!

Boudewijn

Director

Met zijn passie voor extreme sports en zijn uitmuntende camerakills is onze director Boudewijn altijd in voor een uitdaging en niet bang om risico’s te nemen. Concepting is zijn specialiteit, wat niet zo gek is, gezien het feit dat hij super creatief, humoristisch, relaxed en flexibel is. Hij kan wat streng zijn voor zichzelf en anderen, want er is altijd ruimte voor verbetering.

Davina

Executive producer

Hospitality zit in haar bloed – wat verwacht je na afstuderen van de Hotelschool? Ze zet onze klanten altijd voorop en is hét teamlid dat perfect is voor sales en marketing dankzij haar creatieve mindset en plan- en multitask-skills. Ze kan ook als de BKN-moeder worden gezien; ze houdt iedereen bij elkaar en zorgt ervoor dat iedereen met elkaar overweg kan.

Iris

Project manager

Onze perfectionistische producer. Ze is enorm detailgericht, accuraat en zorgt ervoor dat ieder product van hoge kwaliteit is. Ze heeft graag de touwtjes in handen en doet dat op een duidelijke, communicatief sterke en heel effectieve manier. Een genot om mee te werken!

Anouk

Een van onze creatieve breinen. Met haar fantastische tekenskills is Anouk niemand minder dan onze senior animator. Of je nu een 2D animation, 3D animatie, motion graphics of visual fx voor jouw business wil, ‘Noukie’ stopt niet totdat ze een project perfect kan afronden en alles foutloos is.

Joeri

Animatieskills? Check. Editing skills? Check. Filmskills? Check. Tekenskills? Check! Deze creatieve duizendpoot begon een paar jaar geleden als stagiair en is inmiddels uitgegroeid tot onze tweede animator.

Max

Deze fitte en energieke gast is een echte allrounder: van social media content en AV tot animatie en V-FX, zijn vuurtje gaat overal van vlammen. Hij is dan ook de BKN-stuiterbal en brengt altijd veel positieve energie met zich mee. Die energie kan hij gelukkig goed kwijt in zijn beide passies, videografie en sport, waar hij zijn drive voor kan inzetten.

Isa

Een van onze tekentalenten. Deze net afgestudeerde en leergierige chick is graphic designer met een magic touch: ze kan niet alleen mega goed illustreren, maar is ook nog eens een enorme Dungeons& Dragons-fan. Niet heel gek dus dat de creativiteit van haar afspat, wat goed van pas komt bij het creëren van storyboards en video/animatie-illustraties

Ole

Ons meest loyale teamlid: Ole begon bij ons toen hij 17 was – ja, al een tijdje geleden – en is inmiddels uitgegroeid tot een medior cameraman en editor. Hij is de teamplayer waar ieder bedrijf van droomt; hij heeft humor, is nieuwsgierig, relaxed en positief eigenwijs.

Mike

Hij begon als een stagiair, maar is nooit bij BKN weggegaan. Een van de meest zelfstandige, snelle en efficiënte cameramannen die je ooit tegen zal komen. Een waardevolle toevoeging aan ons team van talenten!

Boudewijn

Director

Met zijn passie voor extreme sports en zijn uitmuntende camerakills is onze director Boudewijn altijd in voor een uitdaging en niet bang om risico’s te nemen. Concepting is zijn specialiteit, wat niet zo gek is, gezien het feit dat hij super creatief, humoristisch, relaxed en flexibel is. Hij kan wat streng zijn voor zichzelf en anderen, want er is altijd ruimte voor verbetering.