Loading...

Over ons

Dynamisch, creatief, professioneel, humoristisch en gedreven
Home / Over ons

BKN STUDIO

BKN-Productions is de place to be om een video te laten produceren.  Een full service videoproductiebedrijf uit Den Haag.  Hier combineren vier creatieve persoonlijkheden hun talenten, waarmee de meest uiteenlopende online video producties geproduceerd worden. Video’s die mensen iets laat voelen, dat is waar wij voor zorgen. Bij BKN zijn wij creatief, relaxed, hebben humor (althans dat denken wij) en blijven wij altijd onszelf.

Jouw input, ons teamwork en creativiteit. Door het inzetten van onze mini crew, zijn wij altijd flexibel, hands on, service minded en efficiënt. Dat is nou precies de reden waarom klanten graag bij ons terug komen. Wij maken het produceren van iedere video een unieke ervaring met verbluffend resultaat.

Creatief, snel schakelen en hoge professionaliteit

Professioneel video bureau. Al meerdere projecten met ze gedaan en zeer tevreden. Creatief, snel schakelen en hoge professionaliteit. Absoluut een aanrader!

Fleetmatics // Jan Willem Doornbos

We gaan dit jaar zeker weer met ze werken

Ontzettend goede ervaring met BKN! Grote mate van creativiteit en professionaliteit. Ze gaan door tot alles naar volle tevredenheid van de opdrachtgever is afgerond. We gaan dit jaar zeker weer met ze werken.

Sequence // Bo Besters

Ze zijn creatief en hebben veel middelen om tot een mooi resultaat te komen

Professioneel video productiebureau – aanrader! Voor een project rondom voetbalclub Feyenoord met BKN samengewerkt wat een verbluffend resultaat heeft opgeleverd. Droneshots, animaties, slowmotions en snelle gave compilaties. Ze zijn creatief en hebben veel middelen om tot een mooi resultaat te komen. Daarnaast hebben zij binnen 12 uur – 12 compilaties door het hele land gemaakt – kortom geen brug te ver!

Feyenoord // Orange Owl // Bart Alst

Het resultaat heeft zich al meerdere keren bij potentiële opdrachtgevers bewezen

Wij hebben met Hof Catering een specifiek promotiefilmpje laten maken. Wat mij enorm meeviel was dat na een uitvoerig gesprek over onze visie op het bedrijf en doelstellingen van het filmpje, zij de hele verdere regie en productie ter hand namen. Als leek hoefde ik er verder niet over na te denken. En het resultaat heeft zich al meerdere keren bij potentiële opdrachtgevers bewezen. Kortom: ideale samenwerking, top resultaat.

Hof Catering - Rob van Leeuwen

Alles klopt van begin tot eind

BKN heeft het vermogen om van iets heel kleins iets heel groots te maken iets heel moois, waar je super blij van wordt. Bij de Care Unit was het resultaat van de video de absolute kers op de taart! Alles klopt van begin tot eind, direct contact, maak niet uit hoe laat, altijd antwoord. Afspraak is afspraak. De Care Unit is mede door het BKN team, aan zijn grote avontuur begonnen!

High Care // Joke Kamminga

Het resultaat oversteeg echt mijn verwachtingen, dit is wat storytelling is about!

Geweldige ervaring met BKN productions voor het maken van een bedrijfsfilm voor Het Oplaadpunt! Zeer goede begeleiding van A tot Z, BKN weet echt waar ze het over hebben. Zowel als in de voorbereiding ( grondige de-brief) als in de begeleiding ( zeer professioneel ) als in de oplevering. Het resultaat oversteeg echt mijn verwachtingen, dit is wat storytelling is about! Nice to know: ze zijn zeer capabel om het merkverhaal op een innovatieve manier te vertalen naar sterke content en werken ook nog eens hartstikke snel! Ik ben heel tevreden en kom zeker terug.

Het Oplaadpunt // Marjolein Ruitenbeek

They we’re always thinking in possibilities

“Very happy to work with BKN, although we haven’t been able to use them to their full potential, the work they have done for us was always to a high standard and they we’re always thinking in possibilities when we came with another last minute rush job”

Rosie Lee // Mark- Hans van Tongeren

Het is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

“BKN en ik hebben samengewerkt aan projecten voor Giant bicycles. Het is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande videos en creatieve oplossingen voor jouw visuele uitdaging”

Giant // Mathias Aaftink

De communicatie verloopt snel en soepel, de producties en opnames zijn altijd professioneel

We werken nu al en tijd samen met BKN productions en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie verloopt snel en soepel, de producties en opnames zijn altijd professioneel, ze denken goed mee en nemen veel zaken uit handen om er een geweldig resultaat van te maken. Keep up the good work!

Hamilton Bright // Marije Tolsma

ONS VERHAAL

Elk verhaal begint ergens en dat van ons begint bij Boudewijn a.k.a. eindbaas. Een Director met een enorme passie voor extreme sports. Altijd in voor een uitdaging en niet bang om risico’s te nemen. Is streng voor zichzelf en andere, want het kan altijd beter. Dit is zichtbaar in al het werk dat wij afleveren. Davina a.k.a. stampertje, Executive Producer, zorgt dat alles in goede banen geleid wordt en houdt overzicht over alle processen. Met haar gave voor multitasking en haar creatieve mindset vervult ze haar rol in het team. En door haar Hogere Hotelschool achtergrond, is de 24/7 service bij BKN ongekend. Dennis a.k.a. Mr. D, Director of Photography, een oprechte asset voor het team. Hij leest de gedachten van Boudewijn en Davina en brengt dit over op het beeld. Jong, doelbewust en ook nog eens een mega originele creatieve manier van denken, dat is waar Mr. D voor staat.  De kers op de BKN taart is Anouk a.k.a. Noukie, Animator // Graphic Designer, zij is de rots in de branding als het gaat om animaties, motion graphics en VFX. Zij kan elk beeld veranderen in iets nog spectaculairders. Een creatieve duizendpoot die het team compleet maakt.

Grotere productie? Uit onze opgeleide pool van vaste Freelancers (cameramannen & editors) selecteren we de juiste mensen voor de desbetreffende klus. Onze mini crew is uit te breiden van 4 tot 10 man sterk.

BOUDEWIJN KNUISTINGH NEVEN
Director
DAVINA LAMBERTS
Executive Producer
DENNIS BRAVENBOER
Director of Photography
ANOUK LANDER
Animator // Graphic Designer

Einde

Ambitieus, gepassioneerd en altijd gezellig. Kom gewoon lekker langs bij ons in de studio! Onder het genot van een kopje koffie (wees niet bang, wij serveren geen Haagse bakkies) of met een alcoholische versnapering aan onze bar, maken wij graag kennis met jouw bedrijf. Tot snel!