FOTOGRAFIE

Video is all about the moving image. Maar je moet de impact van stilstaand beeld zeker niet onderschatten. Wil jij jouw videocampagne nog meer kracht bij zetten om écht het verschil te kunnen maken? Met onze top-notch fotografie maak jij een impact die niet snel vergeten zal worden.

Top-notch

Fotografie

Van actiefoto’s die je prikkelen en haast tastbare sfeerimpressies waarmee je je op een event waant tot haarscherpe productshots die jouw producten zo goed mogelijk in the picture zetten: met jouw bedrijf wil je het perfecte plaatje creëren. Door videografie met fotografie te combineren, kan jij je visueel onderscheiden.

WIL JIJ.....

Jouw bedrijf sterk profileren binnen jouw branche dankzij uniek beeld

Jouw nieuwste dienst/product showcasen op een herkenbare manier

Een persoonlijke touch geven aan jouw (bedrijfs)communicatie

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

Brainstorm

ACTIVEER CREATIVITEIT

Brainstormen activeert het creatieve proces. Tijdens deze sessie zullen we jouw behoeften en wensen in kaart brengen, je ons expert advies geven en een shoot plan opstellen. 

Pre-productie

VOORBEREIDING

Laten we ons voorbereiden op de shootdag. In samenwerking met onze fotograaf kiezen we de beste setting voor de shoot en preppen wij alle aanwezigen. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Shootdag

ROLL THE CAMERA

Het is zover! Onze fotograaf gaat aan de slag om het perfecte plaatje voor je vast te leggen. Deze dag draait om creativiteit, plezier en efficiëntie – dé manier waarop wij werken. 

Post-productie

HET IS ZOVER!

Tijd om onze editing magie in te zetten. Al het geschoten materiaal wordt bewerkt zodat het van ieder beeldscherm afspat en aansluit bij de look & feel van jouw bedrijf.  

Meest gestelde vragen en antwoorden

We werken samen met verschillende fotografen die ieder hun eigen expertise hebben. Hierbij kun je denken aan een eventfotograaf, een portretfotograaf en een productfotograaf. Het is dus helemaal afhankelijk van wat voor beeldmateriaal jij voor jouw bedrijf wenst met wie we de productie oppakken.

Fotografie kan zowel los worden afgenomen als in combinatie met een van onze videodiensten, zoals de videoproductie of een droneproductie. We kunnen namelijk ook gave stills uit onze geproduceerde video’s halen om je te voorzien van extra beeldmateriaal om jouw bedrijf mee in the picture te zetten. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!