VIDEO
PRODUCTIE

Video – een van de meest populaire, effectieve tools om je unieke boodschap met de wereld te delen en je business bekend te maken. Highlight je beste features, verbluf je publiek en laat ze zien wat ze absoluut niet willen missen. Laten we ervoor zorgen dat ze op het puntje van hun stadionstoelen blijven zitten, shall we?

Verbluffende

videoproductie

Wil je jouw brand op een persoonlijke en memorabele manier introduceren? Of de aandacht van je publiek grijpen en ze omzetten naar converterende klanten? Videoproductie geeft je de mogelijkheid om beide te doen. Met videoproductie kan je unieke, kwalitatieve content creëren waarmee je jouw bedrijf en wat je te bieden hebt in de etalage kan zetten. Professioneel, kwalitatief sterk en relevant beeldmateriaal gaat een leven lang mee en kan aangepast worden op jouw veranderende behoeften.

WIL JIJ.....

Jouw brand introduceren

Jouw bedrijf profileren

Iets nieuws presenteren

Persoonlijkheid toevoegen

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

Brainstorm

ACTIVEER CREATIVITEIT

Brainstormen activeert het creatieve proces. Tijdens deze sessie zullen we jouw behoeften en wensen in kaart brengen, je ons expert videoadvies geven en een plan van aanpak opstellen.

Pre-productie

VOORBEREIDING

Laten we ons voorbereiden op de draaidag. Scripts schrijven, locaties uitzoeken, data prikken, crew members verzamelen, een roadmap maken – wij regelen alles om te zorgen dat jij achterover kan leunen en van de rit kan genieten terwijl wij het stuur overnemen.

Draaidag

ROLL THE CAMERA

Het is zover! De crew zal jou en jouw fellow acteurs/modellen begeleiden tijdens de verschillende scenes zodat we het meeste uit ieder draaimoment kunnen halen. Deze dag draait om creativiteit, plezier en efficiëntie – dé manier waarop wij werken.

Post-productie

HET IS ZOVER!

Tijd om onze editing magie in te zetten. Al het geschoten materiaal wordt gespot en gemonteerd met jouw persoonlijke video content, inclusief branding elementen en passende muziek/geluidseffecten als resultaat.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Bij een videoproductie begeleiden (of moeten we zeggen ‘racen’ 😉 ) we je door alle stappen van het productieproces. Van de strategie achter je video’s en de pre-productie fase tot de daadwerkelijke draaidag(en) en de post-productie werkzaamheden. Dankzij onze uitgebreide expertise en ons toegewijde team kunnen we je alles in huis bieden. Dat betekent minder rompslomp en betere prijzen voor jou (en meer plezier voor ons).

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!