ANIMATIE

Wie heeft er nog handleidingen nodig als je animatie hebt? Complexe dingen omzetten insimpele, duidelijke en–niet te vergeten–aantrekkelijke oplossingen voor jouw publiek. Animatie is dé tool van de 21e eeuw die kijkers alle uitleg kan geven die ze willen en nodighebben.

Aantrekkelijke en verklarende

Animatie

Of je nu voor 3D animatie of 2D animatie, zoals whiteboard animatie, kiest, animaties geven je de mogelijkheid om je fantasieën om te zetten in realiteit. Wil je een explosie creëren?Een drie maanden oude baby zelf zittend televisie laten kijken? Een simpele gang omtoveren in een gigantisch zwembad? Alles kan met visual effects, motion graphics en animatie.

Draait jouw business om uitgebreide of complexe onderwerpen? Produceer je producten of lever je diensten die wat meer uitleg behoeven? Overweeg dan om een animatie te creëren.

Animatie is een creatieve, funky en handige tool om je te helpen je content idiot-proof te maken. Of het nu een proces, procedure, …, product of dienst is die je wil weergeven, animatie kan een duidelijk en simpel overzicht geven van alles wat de kijker moet weten. Op die manier kan je ervoor zorgen dat jouw doelgroep de oplossing die je biedt om hun problemen op te lossen begrijpt. Bij BKN houden we ervan om deze explanimations, zoals wijze noemen, te creëren.

Animatie tijdens hybride events

Wist je dat animatie de perfecte tool is voor hybride events? Zonder de mogelijkheid om face-to-face de ins en outs van jouw producten/diensten te kunnen uitleggen kan hetgebruiken van een animatie de go-to oplossing zijn. Je gebruikt een animatie op het schermom je (online) bezoekers weg te blazen en ze de oplossing voor hun problemen te bieden.Het is leuk, aantrekkelijk en helpt om je publiek te betrekken, zelfs op een virtuele afstand 

WIL JIJ.....

Jouw brand introduceren

Jouw bedrijf profileren

Iets nieuws presenteren

Persoonlijkheid toevoegen

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

Brainstormsessie

BOODSCHAP

Wat is de boodschap die je aan jouw doelgroep wil overbrengen? Wat wil je in de animatie meenemen? Wat kan je ons vertellen wat wij echt moeten weten? Dat is waar we mee aan de slag gaan tijdens de brainstormsessie. We verzamelen alle informatie die we nodig hebben om een killer script – de basis van jouw animatie – te schrijven. Of je dat nu door een van onze copywriters wil laten doen of het zelf wil oppakken, de keuze ligt bij jou.

Initiële ontwerp

ONTWERPVOORSTELLEN

Tijd voor de volgende stap: ontwerpvoorstellen. Gebaseerd op het script en alle aanvullende informatie en materialen creëren we tot wel 3 verschillende stijlframes om ons te helpen bepalen hoe je animatie eruit zal gaan zien. Met jouw input en onze creatieve skills krijg je genoeg passende designs waar je uit kan kiezen.

Storyboarding

FRAME VOOR FRAME

Dit is waar de magie tot leven komt. Storyboarding is het meest essentiële deel van het animatieproces. We zullen je animatie frame voor frame gaan ontwikkelen. Ook zullen we je verschillende opties geven voor zowel de muziek en de voice-over voor jouw animatie.

Post-productie

ANIMEREN

Wanneer je het storyboard, de muziek en de voice-over hebt goedgekeurd, kunnen we het animatieproces afronden. Zie je nog steeds iets wat je zou willen veranderen? Geen probleem; we blijven doorgaan totdat je helemaal tevreden bent.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Probleem–Oplossing–Resultaat. Dat is de basis van iedere animatie. Om te zorgen dat jede beste resultaten boekt met jouw animatie denken wij vooruit. Als jouw strategischevideopartner helpen we je besluiten welke informatie we animeren om jouw boodschap opde meest duidelijke manier over te dragen en de beste resultaten te boeken. Jouwdoelgroep zal jouw product/dienst herkennen als de ultieme oplossing voor hun problemen,daar zullen wij voor zorgen.Omdat we begrijpen dat animatie wellicht totaalnieuw is voor jou, willen we deze ervaringzo ontspannen mogelijk maken voor je. Wil je heel graag een animatie, maar weet je nietwaar je moet beginnen? Twijfel niet om ons te overspoelen met jouw ideeën, want onzecreatieve breinen zullen ongetwijfeld met fantastische manieren komen om ze tevisualiseren

Een animatie is een boodschap die grafisch weergegeven is in ofwel 2D of 3D beelden. Je kan een stand-alone animatie creëren, maar je kan ook animatie integreren in bewegend beeld, bijvoorbeeld in de vorm van iconen en/of elementen. The letterlijke definitie is beelden in beweging, die net zo realistisch kunnen zijn als echt bewegend beeld, afhankelijk van de stijl die je kiest voor je animatie. Er bestaan ook meer illustratieve animaties, zoals whiteboard animaties.

Gemiddeld duren de beste animaties ongeveer 60 seconden. Het hangt volledig van de content en het doel van je animatie af hoe lang je animatie moet zijn. Misschien levert het je betere resultaten op als we meerdere animatie creëren. Of misschien moet hij gewoon iets langer zijn. Er is geen perfecte lengte, alleen de juiste aanpak voor jou.

Wat gebeurt er als ik een aanpassing wil maken aan de gecreëerde animatie?
Tijdens de storyboarding fase nodigen we je uit om iedere aanpassing voor te stellen die je maar wil maken. Aangezien dit onze ontwerpfase is, kunnen we nu makkelijker frames aanpassen dan wanneer we alles al in beweging hebben gezet voor de definitieve animatie. Natuurlijk kunnen we ook dan nog aanpassingen doen, maar het zal meer moeite kosten. Hou je daarom vooral niet in tijdens de storyboarding fase

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!