PODCAST

Geluid maakt of kraakt een ervaring. Wil je een podcast creëren die jou van anderen onderscheidt? Met een gerichte contentstrategie, ervaren (gast)sprekers en kristalhelder geluid zal je binnen no time bovenaan de hitlijsten staan.

Professionele

podcast opnemen

Een fantastische manier om jouw brand en expertise bekend te maken is door een podcast te starten. In een podcast kan je opgenomen afleveringen (alleen audio) publiceren waarin je een bepaald onderwerp bespreekt, zowel alleen als met een gast. Podcasts zijn daarom ideaal voor het bouwen van een community en jouw publiek overtuigen van jouw expert status als business. Des te professioneler, des te beter. Met onze high-tech apparatuur kan je podcastafleveringen van hoge kwaliteit opnemen met tot wel vier mensen tegelijk. Maak je geen zorgen over het editen, dat doen wij voor je.

WIL JIJ.....

Jouw bedrijf sterk profileren binnen jouw sector/niche

Jouw expertise en kennis met jouw community delen

Een professionele podcast produceren, zowel wat betreft geluid en looks

Jouw bereik vergroten en naar de top van de podcast hitlijsten stijgen

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

Pre-productie

VOORBEREIDING

Waar wil je opnemen en met wie? Hoe wil je dat je intro klinkt? En welke look spreekt je aan voor je thumbnail. Geef ons alle intel en wij regelen het voor je.

Draaidag

ROLL THE CAMERA

Tijd om op te nemen! Jij en jouw hooggeeerde gasten kunnen bij de microfoons gaan zitten en jullie kennis en expertise delen. Maak je geen zorgen om alle technische aspecten, dat doen wij voor je.

Post-productie

HET IS ZOVER!

Als je klaar bent met opnemen, laten wij onze magie erop los. Met onze sterke editing skills kan jij podcastafleveringen publiceren met een haarscherp geluid en een bijpassende, catchy intro jingle.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Met onze state-of-the-art apparatuur kunnen we je helpen podcasts van hoge kwaliteit op te nemen en te publiceren. Wil je een podcast beginnen, maar zit je niet te wachten op technisch gedoe? Laat dat maar aan ons over. Van het opnemen op locatie (of in onze eigen studio) en het editten van het materiaal tot het creëren van een unieke, catchy intro en thumbnail, wij kunnen je podcast tot ongekende hoogtes brengen.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!