DIGITAL MARKETING
CAMPAGNES

Bedrijven die opvallen kunnen het verschil maken. Met de juiste marketingstrategie kan je impact creëren. Digitale marketingcampagnes kunnen je naar de top of your game in het speelveld brengen en je doen onderscheiden van je tegenstanders. Bring it on. 

Gerichte digitale

marketingcampagnes

Filmen zonder strategie is hetzelfde als schieten met een leeg magazijn; nutteloos en, eerlijk gezegd, zonde van je tijd en geld. Maar met de juiste technieken, een doordachte strategie en duidelijke targets kan je iedere keer weer de bull’s eye raken. Dat is waarom wij zweren bij digitale marketingcampagnes.

 

Als bedrijf wil je dat mensen je kennen. Of dat nu door je doelgroep of je tegenstanders is, ze wil zeker weten dat ze weten waar ze je moeten vinden. Digitale marketingcampagnes die op data lopen kunnen je daarbij helpen, zeker wanneer je ze combineert met video. Sterker nog, de meeste digitale marketingcampagnes maken tegenwoordig gebruik van video. Video is namelijk een tool die je kan helpen jouw business te introduceren aan je doelgroep, je aanbod kan laten zien en kijkers kan overtuigen om een aankoop te doen. En dat allemaal op een persoonlijke, professionele en – if we might say so – aantrekkelijke manier. Ten minste, als je weet hoe. Daar kunnen wij je natuurlijk mee helpen.

Ben je op zoek naar een manier om…

Video onderdeel te maken van jouw marketingstrategie

Jouw doelgroep te verbluffen en te garanderen dat jouw boodschap bij hen blijft hangen

Kijkers om te zetten in converterende klanten

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

Brainstormsessie

ACTIVEER CREATIVITEIT

Brainstormen activeert het creatieve proces. Tijdens deze sessie zullen we jouw behoeften en wensen in kaart brengen, je ons expert videoadvies geven en een plan van aanpak opstellen. 

Pre-productie

VOORBEREIDING

Laten we ons voorbereiden op de draaidag. Scripts schrijven, locaties uitzoeken, data prikken, crew members verzamelen, een roadmap maken – wij regelen alles om te zorgen dat jij achterover kan leunen en van de rit kan genieten terwijl wij het stuur overnemen.   

Draaidag

ROLL THE CAMERA

Het is zover! De crew zal jou en jouw fellow acteurs/modellen begeleiden tijdens de verschillende scenes zodat we het meeste uit ieder draaimoment kunnen halen. Deze dag draait om creativiteit, plezier en efficiëntie – dé manier waarop wij werken. 

Post-productie

HET IS ZOVER!

Tijd om onze editing magie in te zetten. Al het geschoten materiaal wordt gespot en gemonteerd met jouw persoonlijke video content, inclusief branding elementen en passende muziek/geluidseffecten als resultaat.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Data is de sleutel tot succes als het gaat om digitale marketingcampagnes. Data kan je alles vertellen wat je moet weten als je de verbinding met je doelgroep aan wil gaan en ervoor wil zorgen dat ze ook converteren. Daarom werken we samen met een ervaren digital marketingpartner, Digital Movers. Met hun uitgebreide analyses bouwen we een stevige fundering die we kunnen gebruiken om converterende videocontent mee te creëren die je op verschillende manieren kan herbruiken. Allemaal volgens de opgestelde strategie, uiteraard.

 

Strategie is essentieel wat betreft effectieve videocontent. Daarom bouwen wij op het Hero-Hub-Hygiene-model; een funnel waarin je door drie fasen gaat om publiek in converterende klanten om te zetten. De eerste fase, Hero (of ‘Awareness’), is de introductiefase, waarin kijkers kennismaken met je brand. Vervolgens bied je ze een oplossing voor hun probleem in de Hub-fase (‘Consideration’) van de funnel, voordat je ze overtuigt om een aankoop te doen in de Hygiene-fase. Dit model geeft je niet alleen het perfecte framework voor meeslepende storytelling voor jouw brand, het biedt je ook een duidelijke contentstrategie waar je altijd succes mee boekt.

Door een digitale marketingcampagne op te zetten in combinatie met videocontent schiet je niet langer met een leeg magazijn en mis je jouw target niet telkens. Gebaseerd op de data die we uit uitgebreide marketinganalyses en proefcampagnes halen, kan je de content die je de wereld in stuurt blijven aanpassen om te voldoen aan de behoeften van je doelgroep. Het resultaat? Telkens opnieuw die bull’s eye raken en kijkers omzetten in een community van converterende klanten.

De Hero-Hub-Hygiene piramide is het model dat de fundering vormt van iedere productie die we filmen. Het kan je helpen bepalen wat voor soort (video) content je kan creëren voor specifieke doeleinden. Tijdens de eerste fase, genaamd ‘Hero’, creëer je content die jouw doelgroep de kans geeft je te leren kennen. Deze fase kan ook worden gezien als de introductiefase. Na de introductie wil je jouw doelgroep een oplossing voor hun problemen bieden (ja, zelfs als ze zich niet bewust zijn van dat probleem) door ‘Hub’ content te creëren: content die laat zien wat je voor ze kunt betekenen. Dit is de overwegingsfase, waarin je doelgroep jou en jouw producten/diensten nog beter leert kennen en waarderen. Uiteindelijk wil je ze overtuigen om converterende klanten te worden. Daar is de Hygiene-fase voor: je creëert content die ze alles geeft wat ze nodig hebben om daadwerkelijk de aankoop te doen.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!