SOCIALS

Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en TikTok: social mediakanalen waarop beeld een enorm belangrijke rol speelt. Wil jij jouw volgers omzetten tot betrokken, converterende klanten? Wij helpen jou herkenbare en authentieke posts creëren met groundbreaking socials.

Groundbreaking

socials

15 seconden. That’s all it takes om jouw doelgroep aan je te binden via socials. Met unieke, aansprekende video’s onderscheiden jullie je van alle andere visuals die op social media voorbijkomen. Het doel? Je volgers boeien, binden en er natuurlijk voor zorgen dat ze converteren door een aankoop te doen of een dienst aan te vragen. Wil je niet opgaan in de massa, maar groundbreaking posts delen die impact maken en in lijn zijn met jouw bedrijf? Daar kunnen wij je bij helpen!

WIL JIJ.....

Jouw doelgroep direct aanspreken en ze aansporen tot actie

De look & feel van jouw bedrijf(svideo) doortrekken naar jouw social mediakanalen

Jouw volgers omzetten tot converterende klanten met herkenbare en authentieke posts

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

Brainstorm

ACTIVEER CREATIVITEIT

Brainstormen activeert het creatieve proces. Tijdens deze sessie zullen we jouw behoeften en wensen in kaart brengen, je ons expert advies geven en een shoot plan opstellen. 

Pre-productie

VOORBEREIDING

Laten we ons voorbereiden op de draaidag. Scripts schrijven, locaties uitzoeken, data prikken, crew members verzamelen, een roadmap maken – wij regelen alles om te zorgen dat jij achterover kan leunen en van de rit kan genieten terwijl wij het stuur overnemen.   

Shootdag

ROLL THE CAMERA

Het is zover! De crew zal jou en jouw fellow acteurs/modellen begeleiden tijdens de verschillende scenes zodat we het meeste uit ieder draaimoment kunnen halen. Deze dag draait om creativiteit, plezier en efficiëntie – dé manier waarop wij werken. 

Post-productie

HET IS ZOVER!

Tijd om onze editing magie in te zetten. Al het geschoten materiaal wordt gespot en gemonteerd met jouw social videocontent, inclusief branding elementen en passende muziek/geluidseffecten als resultaat.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Tegenwoordig checken we allemaal wel meerdere keren per dag onze social mediakanalen: van Facebook, LinkedIn en Twitter tot Instagram en TikTok, veel doelgroepen bevinden zich vooral offline. Dé plek dus om ook jouw producten/diensten te gaan promoten! Je onderscheiden van de massa doe je met uniek, krachtig beeld: korte filmpjes die kijkers betrekken bij de boodschap die je probeert over te brengen en een reactie bij ze uitlokt. Dat doe je aan de hand van korte snippets: video’s van gemiddeld 10 tot 15 seconden – denk aan Instagram Stories – die direct de aandacht van jouw volgers grijpen. Die kunnen we los schieten, maar we kunnen ze ook maken wanneer we een videoproductie voor je creëren. Met onze effectieve filmstrategie bouwen we altijd tijd in om shots te maken die gebruikt kunnen worden voor extra (social) content.

Socials zijn bij ons korte video’s van gemiddeld 10 tot 15 seconden die gecreëerd worden met een specifieke doelgroep voor ogen. De video’s zijn bedoeld om de doelgroep in korte tijd aan te spreken en aan te moedigen te reageren of tot een aankoop over te gaan. Socials kun je laten maken voor verschillende social mediakanalen, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en TikTok.

Social content kan zowel los worden afgenomen als in combinatie met een van onze videodiensten, zoals de videoproductie of een droneproductie, of met een animatie. We kunnen namelijk ook gave snippets uit onze producties halen om je te voorzien van extra beeldmateriaal om jouw bedrijf mee in the picture te zetten. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!