DRONE

Stijgen tot ongekende hoogtes. Een duidelijk, sereen overzicht creëren. Dynamische, out-of-the-box beelden die je het gevoel geven boven op de actie te zitten. Filmen met drones maakt het allemaal mogelijk. Onze skilled piloten kunnen de meest levendige, gedetailleerde drone video’s creëren die je ooit hebt gezien. Ready? Set. Fly!

Dynamische

drone video’s

Een drone kan op plekken vliegen die voor onszelf niet toegankelijk zijn. Boven het huis wat je verkoopt, boven de kraan die afval vernietigt, door de bossen waar je favoriete vogel nestelt, noem het maar op – de drone kent geen grenzen. Snelheidslimieten beperken ons niet in de lucht. Jouw favoriete auto achtervolgen, een motorrijder bijhouden of op de golven surfen naast jouw board. Onze drones stoppen de ‘D’ in dynamisch.

WIL JIJ.....

Jouw bedrijf/brand promoten met uniek, professioneel en dynamisch beeldmateriaal

Jouw publiek jouw USP’s laten zien vanaf – letterlijk – een ander gezichtspunt

Een andere aanpak gebruiken voor jouw professionele videocontent

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

Brainstormsessie

ACTIVEER CREATIVITEIT

Brainstormen activeert het creatieve proces. Tijdens deze sessie zullen we jouw behoeften en wensen in kaart brengen, je ons expert videoadvies geven en een flight plan opstellen. 

Pre-productie

VOORBEREIDING

Laten we ons voorbereiden op de draaidag. Scripts schrijven, drone-proof locaties uitzoeken, data prikken, crew members verzamelen – wij regelen alles om te zorgen dat de vlucht zo soepel mogelijk verloopt en onze piloten zo goed mogelijk voorbereid zijn.   

Draaidag

ROLL THE CAMERA

Het is zover! Onze piloten zijn getraind om het beste te maken van iedere vlucht en fantastische, unieke en dynamische shots met onze geliefde drones te creëren.  Deze dag draait om creativiteit, plezier en efficiëntie – dé manier waarop wij werken.

Post-productie

HET IS ZOVER!

Tijd om onze editing magie in te zetten. Al het geschoten materiaal wordt gespot en gemonteerd met videocontent die je het gevoel geeft dat je zelf met de camera in je handen rondvliegt als resultaat.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Onze drones zijn twee van onze meest waardevolle speelgoeditems. Onze skilled piloten kunnen ermee vliegen alsof hun leven ervan afhangt, met out-of-the-box beeldmateriaal als resultaat. We zullen je van A tot Z door het drone filmproces heen begeleiden; we helpen je een strategisch flight plan op te stellen wat er niet alleen voor zorgt dat je fantastische content hebt om je business mee te promoten, maar ook een strategie die je kijkers omzet in klanten. Als onze cameramannen de piloten zijn, zijn wij de stewards die ervoor zorgen dat je een prettige vlucht hebt en je je comfortabel van A naar B kan bewegen.

We hebben twee verschillende drones, een DJI Inspire 2 en een DJI FPV drone. De eerste drone is een iets grotere drone die perfect is voor het vastleggen van allerlei soorten buitenshots. De tweede drone is een iets kleinere drone, wat het makkelijker maakt om gedetailleerdere, dynamische beelden te schieten, zowel buiten als binnen.

Nee, helaas niet. We hebben een ROC-licentie om te vliegen, maar we mogen alleen in goedgekeurde zones vliegen met onze drones. Daarom zullen we dit moeten uitzoeken zodra we een samenwerking aangaan.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!