STUDIO

Gelikt, professioneel en strak – dat is wat filmen in een studio je kan bieden. Met onze studio aan huis kunnen we content produceren waarvan je nooit had verwacht dat het echt zou zijn. Laten we de grens naar het onbekende oversteken, shall we?

Gelikte

studioproducties

Een studiosetting vertaalt zich niet automatisch in statisch en saai beeldmateriaal. Integendeel zelfs. Dankzij onze studio aan huis kunnen we je helpen jouw fantasieën tot leven te brengen. Wil je je door verschillende werelden heen bewegen in een vliegtuigstoel? Een 3 maanden oude baby jouw show laten kijken op televisie? Er is niets wat we niet kunnen realiseren. Wil je niet per se all-out gaan? Onze studio is ook de perfecte locatie voor het opzetten van tafelinterviews in een stille, professionele sfeer. Ja, zelfs wij weten hoe we af en toe op de rem kunnen trappen 😉

WIL JIJ.....

Strakke, professionele en cutting-edge videocontent creëren

Spelen met gekke, unreal visual effects

Genieten van een dag (of langer) filmen zonder afleidingen en met begeleiding van experts

Waarom BKN?

Service

Service zit in ons DNA. Met onze achtergrond in hospitality en toewijding streven wij ernaar om jou op je gemak te stellen in deze nieuwe wereld. Laat ons je meenemen op een reis door het video universum. We zullen niet stoppen totdat je vertrekt met een video die je met de wereld wil delen.

Creativiteit

Creatief, cutting-edge en dynamisch. Dat is wat ervoor zal zorgen dat jouw video’s opvallen tussen andere video content. We denken niet alleen out-of-the-box, we willen er graag overheen springen (komt onze achtergrond in extreme sports toch goed van pas).

Sensationeel

Sensationeel

Mooi beeldmateriaal maakt geen impact als je niet weet aan welke touwtjes je moet trekken. Dat wow-effect, dat spannende gevoel creëren, dat willen wij met onze producties bereiken. Aantrekken, inspireren en motiveren, iedere keer weer.

Onze

Werkwijze

BRAINSTORMSESSIE

ACTIVEER CREATIVITEIT

Brainstormen activeert het creatieve proces. Tijdens deze sessie zullen we jouw behoeften en wensen in kaart brengen, je ons expert videoadvies geven en een plan van aanpak opstellen.

Pre-productie

VOORBEREIDING

Laten we ons voorbereiden op de draaidag. Scripts schrijven, locaties uitzoeken, data prikken, crew members verzamelen, een roadmap maken – wij regelen alles om te zorgen dat jij achterover kan leunen en van de rit kan genieten terwijl wij het stuur overnemen.

Draaidag

ROLL THE CAMERA

Het is zover! De crew zal jou en jouw fellow acteurs/modellen begeleiden tijdens de verschillende scenes zodat we het meeste uit ieder draaimoment kunnen halen. Deze dag draait om creativiteit, plezier en efficiëntie – dé manier waarop wij werken.

Post-productie

Het is zover!

Tijd om onze editing magie in te zetten. Al het geschoten materiaal wordt gespot en gemonteerd met jouw persoonlijke video content, inclusief branding elementen en passende muziek/geluidseffecten als resultaat.

Meest gestelde vragen en antwoorden

De luxe van een studio aan huis hebben houdt in dat we je kunnen voorzien van iedere soort beeldmateriaal waar je naar op zoek bent. Onze studio biedt ruimte voor twee personen (naast onze uitgebreide crew, uiteraard) en kan worden gereserveerd voor meerdere draaidagen, afhankelijk van wat je behoefte is. Je hoeft je niet druk te maken over het huren van apparatuur, het inhuren van een crew of het vinden van figuranten, wij regelen alles voor je.

We hebben een studio aan huis met een green/black/white screen waar je met twee mensen in kan. Hierdoor kunnen we snel aantrekkelijke basiscontent maken in onze studio. Heb je een grotere set-up nodig? Geen probleem, ook dat kunnen we voor je regelen.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!