VIDEO

Paardekooper Private Insurance

KLANT:

Paardekooper Private Insurance

BUREAU:

WUBBE Creative Agency

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video, 1x social

Paardekooper Private Insurance

Paardekooper Private Insurance is een verzekeringsmaatschappij die in 1991 is opgericht door Eduard Paardekooper. Het is een echt familiebedrijf wat zich specifiek richt op het verzekeren van de welgestelde particulier, de DGA en zijn bedrijf.

VRAAGSTUK

Wij zijn ingeschakeld om voor het 30-jarig jubileum van Paardekooper een promovideo te maken. Hierbij wilde Paardekooper graag het pand en hun achtergrondverhaal in beeld brengen, mede om zo ‘the next generation’ binnen het bedrijf te laten zien (van vader op zoon). Deze video wilden ze graag delen op hun nieuwe website.

AANPAK

We hebben een videoproductie opgezet en de nadruk gelegd op het verhalende aspect in de video, waarbij we vader en zoon subtiel samen hebben uitgelicht. Ook hebben we beeldmateriaal geschoten tijdens het jubileumuitje van het gehele team, al hebben we dat materiaal niet gebruikt in de uiteindelijke promovideo.

RESULTAAT

Een persoonlijke promovideo die in de volle lengte op de website van Paardekooper te zien is. We hebben tevens een social versie van 15 seconden gecreëerd zodat deze via de social media kanalen van het bedrijf gedeeld kon worden.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!