ANIMATIE

InvaSafe

KLANT:

InvaSafe

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x animatie

InvaSafe

InvaSafe produceert persoonlijke alarmsystemen voor ouderen, waardoor hun doelgroep – mensen boven de 50 jaar – op een veilige manier in hun eigen huizen kunnen blijven wonen. Hun draagbare alarmen kunnen ze met slechts een druk op de knop voorzien van de zorg die ze nodig hebben.

VRAAGSTUK

InvaSafe wilde een animatie van maximaal 60 seconden om hun doelgroep te informeren over de mogelijkheden van hun product. Ze hebben ons een animatie van een concurrent gegeven als voorbeeld.

AANPAK

Op basis van hun input en de aangeleverde animatie hebben we twee stijlframes voor InvaSafe gecreëerd. Nadat ze een van de ontwerpen hebben goedgekeurd, hebben we binnen vier weken een gescripte animatie gecreëerd. Dit konden we in zo’n korte periode doen dankzij de snelle reactie van de klant, waardoor we het proces enorm hebben kunnen inkorten.

RESULTAAT

Een branded animatie inclusief voice-over van 60 seconden die zowel op de InvaSafe website als in andere communicatiemiddelen gebruikt kan worden. Intern is de animatie heel goed ontvangen. De campagne zal eind 2021 gelanceerd worden.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!