VIDEO / ANIMATIE / STUDIO

Wolters Kluwer studio shoot

KLANT:

Wolters Kluwer

BUREAU:

WUBBE Creative Agency

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video & 1x social

Wolters Kluwer studio shoot

Wolters Kluwer is een internationale leverancier van professionele informatie, softwareoplossingen en diensten voor artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en belastingen, financiën, audits, risico’s en reguleringen.

VRAAGSTUK

Vanuit Wolters Kluwer kregen we de aanvraag voor het maken van een productvideo voor hun online tool waarin alle rechteninformatie te vinden is. Hier hebben veel topadvocaten als contributors aan meegewerkt en Wolters Kluwer wilde een high-end promotievideo die zij op hun kanalen konden delen. Hiervoor wilden zij hun eigen mensen gebruiken.

AANPAK

Om een high-end uitstraling te creëren besloten we in de studio beelden te schieten van de mensen van Wolters Kluwer in een donkere setting. Samen met onze animatoren hebben wij de studio bij ons op kantoor zo ingericht dat we de beste combinatie van video en animatie konden maken. We hebben er namelijk voor gekozen om animaties aan de video’s toe te voegen en een voice-over te gebruiken.

RESULTAAT

Een productvideo met een high-end uitstraling dankzij de studio setting. Naar aanleiding van deze video gaan we nog twee productvideo’s ontwikkelen in de studio, ieder met een eigen karakter/setting. Zo zal in een van de volgende video’s de persoon zelf aan het woord zijn en kiezen we ervoor om geen voice-over in te zetten.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!