ANIMATIE

Giant
Bicycles HCT

KLANT:

Giant bicycles

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

3x 3D animaties

Giant Bicycles

Giant Bicycles’ slogan is ‘Unleash each rider’s full potential’. Dat proberen ze te doen door fietsen en bijbehorende uitrusting te creëren die een gevoel van plezier en casualness oproepen. Giant Bicycles is een onderdeel van Giant Group, opgericht in 1972, en combineert vakmanschap, technologie en innovatief design.

VRAAGSTUK

Voor hun nieuwe ontwikkeling, Hybrid Cycling Technology (HCT), wilde Giant drie real life afleveringen van 1 minuut met uitleg erin creëren. Het doel van de video’s was om klanten te informeren over de ins en outs van de technologie van Giant’s elektrische fietsen en hen over te halen om de HCT-fiets te kopen.

AANPAK

We hebben besloten om 3D animaties te creëren om zo het effect van de technologie te laten zien als deze op de elektrische fietsen van Giant wordt toegepast. We hebben het ruige en stoere imago van fietsen gecombineerd met de futuristische look die wordt geassocieerd met state-of-the-art technologie om de mogelijkheden die Giant biedt met HCT weer te geven.

RESULTAAT

Drie high-end, futuristische how-to video’s die de HCT weergeven. Deze video’s worden gebruikt op de Giant website om hun klanten te informeren over de technische aspecten van hun elektrische fietsen.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!