ANIMATIE

Oak Management

KLANT:

OAK management

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x animatie

OAK management

Oak Management is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in leegstandsbeheer. Zij ontzorgen vastgoedeigenaren volledig wanneer een pand (tijdelijk) leeg komt te staan en vestigen er bedrijven en/of particulieren om leegstand te voorkomen. Tevens ondersteunen zij bij sloop-/nieuwbouwprojecten en herstructureringsprojecten door hier (permanent) huurders te vestigen. Dit doen ze op een creatieve en innovatieve manier.

VRAAGSTUK

Oak Management heeft ons gevraagd om een korte video (minder dan 60 seconden) te maken die zij kunnen inzetten om vastgoedeigenaren te laten zien wat ze voor hen kunnen betekenen bij het invullen van hun leegstand. Ze willen hiermee laten zien dat zij hun klanten volledig ontzorgen en dat ze puur naar een pand kijken om te zien wat er mogelijk is en zo met de eigenaar meedenken, zodat deze zich kan focussen op de herontwikkeling. De video moest dan ook een trigger zijn om Oak Management in te schakelen om een creatieve, multifunctionele invulling hieraan te geven. Oak Management was bezig met een nieuwe website, dus ook daar moest de video op geplaatst kunnen worden.

AANPAK

Op basis van de input van Oak Management hebben wij een script geschreven van totaal 120 woorden om zo te zorgen dat de video niet langer dan een minuut zou worden. Ook hebben we twee stijlframes ontworpen waaruit Oak Management kon kiezen. Nadat ze een keuze hadden gemaakt, ontwikkelden we storyboards binnen het gekozen ontwerp, die uiteindelijk tot de animatievideo hebben geleid.

RESULTAAT

In nog geen 3 weken tijd hebben we een animatievideo van een kleine 60 seconden ontwikkeld. Hierin laten we de opties zien die Oak Management kan bieden bij het invullen van leegstand, zoals particuliere huurders, zakelijke huurders of zelfs muzikanten. De video wordt nu op de nieuwe website van Oak Management gebruikt, evenals op hun social mediakanalen en tijdens pitches met potentiële klanten.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!