VIDEO

Veerstichting

KLANT:

Veerstichting

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video

Veerstichting

Veerstichting verbindt jonge, ambitieuze studenten en zij die de maatschappij vormgeven sinds 1979. Ze organiseren jaarlijks een symposium, waaraan studenten een jaar van hun levens toewijden tijdens een sabbatical. Het doel is om mensen en segmenten met elkaar te verbinden en de kans te geven om bepaalde relevante en sociale thema’s en onderwerpen te bespreken. Het evenement wordt vaak bijgewoond door de crème de la crème van ondernemers, politici en zelfs de koninklijke familie (zoals prinses Beatrix) heeft het evenement bijgewoond.

VRAAGSTUK

Om te laten zien wat zij als stichting kunnen doen en om de impact van het jaarlijkse evenement wat ze organiseren te illustreren, wilde Veerstichting een upgrade van hun huidige promotionele video. Ze wilden een flitsende look & feel.

AANPAK

We creëerden een script voor de video in samenwerking met de studenten; zij gaven enorm veel input en wij filterden en selecteerden de info totdat we tot de kern van hun boodschap kwamen. We besloten eerder gefilmd materiaal van eerdere evenementen te gebruiken om de metaforen te visualiseren die we hadden besloten uit te lichten. Om dat te doen doken we in ons archief van Veerstichting video’s en zochten naar shots die het beste pasten bij de woorden die we wilden benadrukken. Ook gingen we op zoek naar de meest passende muziek.

RESULTAAT

Een sterke en karakteristieke video waar het bestuur van de Veerstichting volledig achter staat. De video kan helpen om de Veerstichting op de kaart te zetten dankzij de krachtige storytelling en veel evenementmateriaal.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!