CAMPAGNE / SOCIALS

New York Pizza

KLANT:

New York Pizza

BUREAU:

C2B

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

4x socials

New York Pizza

New York Pizza is een Nederlandse fastfoodketen die gespecialiseerd is in pizza’s. Het is opgericht in 1993 en in 2021 overgenomen door het Noorse bedrijf Orkla. Het motto van de keten is “It’s the dough”.

VRAAGSTUK

Voor de start van het nieuwe jaar wilde New York Pizza een campagne opzetten om op ‘sportieve’ wijze pizza te gaan eten – ‘No Pain, No Pizza’. Deze campagne werd voornamelijk gedeeld via de social mediakanalen van het bedrijf.

AANPAK

Wij zijn benaderd door C2B uit Amsterdam om deze productie te draaien. Zij hebben het idee ontwikkeld en op voorhand de locatie en het model voor de shoot gescout. Aan ons de taak om te filmen, het beeldmateriaal te editten en te animeren binnen de huisstijl van New York Pizza.

RESULTAAT

We hebben in totaal 5 social video’s van onder de minuut – snelle content die de aandacht van de volger direct pakt – binnen de New York Pizza-huisstijl ontwikkeld, inclusief animaties. De video’s zijn in januari gedeeld als onderdeel van de ‘No Pain, No Pizza’-campagne via de social mediakanalen van het bedrijf.

RESULTAAT

Drie video’s die de drie facetten van Verstegen goed weergeven en kijkers zo laten zien waarom ze voor Verstegen kruiden moeten kiezen. De video’s zijn te vinden op de website van Verstegen, evenals op een speciale landingspagina die voor B2B-doeleinden in het leven is geroepen

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!