CAMPAGNE / SOCIALS

New York Pizza

CUSTOMER:

New York Pizza

BUREAU:

C2B

PRODUCTION:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

4x socials

New York Pizza

New York Pizza is een Nederlandse fastfoodketen die gespecialiseerd is in pizza’s. Het is opgericht in 1993 en in 2021 overgenomen door het Noorse bedrijf Orkla. Het motto van de keten is “It’s the dough”.

Question

Voor de start van het nieuwe jaar wilde New York Pizza een campagne opzetten om op ‘sportieve’ wijze pizza te gaan eten – ‘No Pain, No Pizza’. Deze campagne werd voornamelijk gedeeld via de social mediakanalen van het bedrijf.

Approach

Wij zijn benaderd door C2B uit Amsterdam om deze productie te draaien. Zij hebben het idee ontwikkeld en op voorhand de locatie en het model voor de shoot gescout. Aan ons de taak om te filmen, het beeldmateriaal te editten en te animeren binnen de huisstijl van New York Pizza.

Result

We hebben in totaal 5 social video’s van onder de minuut – snelle content die de aandacht van de volger direct pakt – binnen de New York Pizza-huisstijl ontwikkeld, inclusief animaties. De video’s zijn in januari gedeeld als onderdeel van de ‘No Pain, No Pizza’-campagne via de social mediakanalen van het bedrijf.

Result

Three videos that showcase the three facets of Verstegen, showing the viewers why to pick Verstegen spices. The videos can be found on the Verstegen website, but also on a special landing page that is created for B2B purposes.

NEED HELP WITH YOUR PRODUCTION?

LEAVE YOUR DETAILS AND WE WILL CONTACT YOU AS SOON AS POSSIBLE!