ANIMATIE

Giant
Bicycles 2021

KLANT:

Giant bicycles

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

3x 3D animaties

Giant Bicycles

Giant Bicycles’ slogan is ‘Unleash each rider’s full potential’. Dat proberen ze te doen door fietsen en bijbehorende uitrusting te creëren die een gevoel van plezier en casualness oproepen. Giant Bicycles is een onderdeel van Giant Group, opgericht in 1972, en combineert vakmanschap, technologie en innovatief design.

VRAAGSTUK

Giant Bicycles presenteert hun nieuwste producten en technologieën tijdens een event in Taiwan. Voor dit event wilden ze een video produceren om de specificaties en technologieen van de nieuwe fietsen die ze in 2021 lanceerden te benadrukken. De video moest ook geschikt zijn om te delen via andere platforms en zo hun consumenten aan te spreken.

AANPAK

Om de gehele collectie van (nieuwe) fietsen te presenteren hebben we ervoor gekozen om in dezelfde stijl te werken als die we hebben gebruikt voor hun technische uitlegvideo’s. Dit was een behoorlijk langdurig proces, aangezien we werkten met modellen die door Giant werden aangeleverd.

RESULTAAT

Een futuristische video van hoge kwaliteit die het nieuwe assortiment van Giant fietsen die ze in 2021 lanceerden laat zien.

 

 

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!