VIDEO

Urban Arrow

KLANT:

Urban Arrow

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video

Urban Arrow

Urban Arrow is een bedrijf wat elektrische bakfietsen naar Nederland heeft gebracht. Er rijden wereldwijd meer dan 45.000 Urban Arrow fietsen rond, verdeeld over meer dan 26 landen. Ze geloven in verandering teweegbrengen door te fietsen, zowel voor onze eigen gezondheid als die van onze planeet.

VRAAGSTUK

Voor alle retailers die Urban Arrow-fietsen verkopen wilde Urban Arrow een how-to video per model laten maken voor het in elkaar zetten van de te verkopen fietsen. De video’s zijn dus bedoeld om business 2 business in te zetten en het in elkaar zetten van de fietsen te vergemakkelijken.

AANPAK

We hebben ervoor gekozen om een step-by-step tutorial op locatie te filmen om zo het monteerproces van de fietsen volledig uit te lichten. Ook hebben we ervoor gekozen een klein stukje animatie toe te voegen om te benadrukken waar bepaalde onderdelen gemonteerd moeten worden.

RESULTAAT

Een lange how-to video inclusief handige animaties die Urban Arrow op hun YouTube-kanaal heeft geplaatst; het kanaal voor gemiddeld langere video’s. Hier worden fietsenwinkels naar doorverwezen wanneer zij een doos met Urban Arrow fietsen aangeleverd krijgen en deze moeten monteren.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!