ANIMATIE / VFX

Demarec

KLANT:

Demarec

BUREAU:

Present Savvy

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

4x video’s

Demarec

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector produceert Demarec state-of-the-art apparatuur voor duurzame sloop en recycling. Ze produceren producten voor de B2B-markt, zoals grijpers, slopers en processors en hebben dealers in meer dan 20 verschillende landen.

VRAAGSTUK

Onze langdurige klant Demarec, die aan ons werd voorgesteld via onze presentatiepartner Present Savvy, wilde een andere aanpak voor het verkopen van hun producten. Hun stijl is hard en stoer met een kleine edge. De producten – en, daardoor, de promotionele video’s – zijn bedoeld voor de B2B-markt, zowel voor online calls en social media, maar ook voor internationale evenementen, zoals beurzen en congressen.

AANPAK

We besloten om eerder gefilmd materiaal van Demarec’s producten – die met een ander doeleinde waren gemaakt – opnieuw te gebruiken en ze te upgraden door animaties te gebruiken om een dynamische touch aan de video’s te geven. De animaties werden gebruikt om (potentiële) klanten te voorzien van de benodigde specificaties om ze te overtuigen om een aankoop te doen.

RESULTAAT

Nieuwe, geüpgraded video’s van Demarec’s tools die zowel online als tijdens offline internationale evenementen kunnen worden gebruikt om alle producten in hun assortiment te promoten.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!