ANIMATIE/ VFX

NHow Hotel Amsterdam

KLANT:

NHow Hotel Amsterdam

BUREAU:

&Obsession

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video

NHow Hotel Amsterdam

Nhow Hotels is onderdeel van de internationale hotelketen NH Hotels. Dit specifieke type hotels streeft ernaar de basis te vormen voor het onderbreken van onze levens en hun gasten te inspireren om levensveranderende beslissingen te maken die op lange termijn betekenisvol zijn. Ze zien henzelf als een call to action: right here, right now…

VRAAGSTUK

In samenwerking met een evenementenbureau zijn wij gevraagd om een openingsfilm te maken voor het Nhow Hotel in Amterdam, die geopend zou worden in april 2020. De video moest bij het unieke karakter van de Nhow Hotels passen en moest een wow-effect tijdens de officiële opening van het hotel creëren.

AANPAK

Om de juiste inspiratie op te doen brachten we een bezoek aan het hotel en schreven we het videoconcept uit in het hotel zelf. Het was daar dat we besloten om de graphics die de muren van het hotel sieren tot leven te brengen. We kozen er ook voor om de thema’s die in iedere kamer worden gebruikt – allerlei verschillende landen – te benadrukken door ze te laten knipperen of bewegen met visual effects. Voor de kers op de taart vlogen we naar Madrid, Spanje, om de directeur van NH Hotels te interviewen.

RESULTAAT

Een impactvolle openingsvideo die getoond zal worden tijdens de officiële opening (die is uitgesteld vanwege de COVID-maatregelen). Alhoewel de video nog niet officieel is uitgebracht, heeft het management heel positief op de video gereageerd.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!