HYBRIDE / ONLINE EVENTS

KPN

KLANT:

KPN

BUREAU:

&Obsession

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video, 4 animaties

KPN

KPN is een telecommunicatie en ICT-provider die zowel particulieren als zakelijke consumenten voorziet van (mobiele) telefonie, Internet en televisie. Ze bieden ook wholesale netwerkdiensten aan andere operators wereldwijd.

VRAAGSTUK

Via een van onze partners, evenementbureau Obsession, werden wij gevraagd om aan dit project mee te werken. KPN wilde hun strategische plannen voor 2021 presenteren aan al hun salesmedewerkers, met als thema ‘Mission Maximize’. Vanwege covid werd dit tijdens een online event gedaan, waar ze sterke en aantrekkelijke videocontent voor wilden gebruiken, zoals een leader, bumper, introductie, naamtitels, animatie voor op het toneel en een after movie.

AANPAK

We konden brainstormen over het concept en hoe we het konden animeren dankzij onze samenwerking met Obsession Live Events. Dit hielp ons alle videocontent te realiseren in slechts 6 weken tijd. We filterden de aangeleverde informatie met de hulp van onze copywriters om een on-point script te realiseren. Ook creëerden we 3D animaties gebaseerd op de graphics die we aangeleverd kregen en hebben we alle videocontent en animaties in dezelfde stijl gecreëerd om te matchen bij het event zelf.

RESULTAAT

Een compleet pakket voor een online event, bestaande uit een leader, bumper, intro, naamtitels, podiumanimaties en een after movie. De after movie hebben we gemaakt door een extra cameraman in te zetten voor het filmen van dynamisch beeldmateriaal. Dit hebben we gecombineerd met shots van de livestream. Het event pakte enorm succesvol uit; deelnemers gaven het een 8,6 uit 10, 92% van alle deelnemers bleef gedurende het hele event online, 80% ervoeren oprechte herkenning en het gevoel van feestelijke viering, 95% vonden dat ze goed werden geïnformeerd over de strategie voor 2021 en 90% was er volledig op gebrand om van 2021 een groot succes te maken.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!