HYBRIDE / ONLINE EVENTS

IDEA

KLANT:

IDEA

BUREAU:

&Obsession

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video

IDEA

De Independent Dutch Event Association – beter bekend als IDEA – wil unieke ervaringen creëren en mensen de mogelijkheid geven om deze ervaringen samen te ervaren. Daarom organiseren ze een jaarlijks evenement, genaamd The Experience Conference, waarbij ze verhalen en inspiratie delen die de marketingkracht van live momenten weergeven. Het evenement is bedoeld voor iedereen die werkzaam is op het gebied van marketing- en communicatie, evenementen en branding.

VRAAGSTUK

Voor The Experience Conference heeft IDEA ons gevraagd om verscheidene animaties en een after movie te creëren die voor verschillende communicatiekanalen gebruikt kunnen worden. Ze wilden ook dat we de branding van IDEA, die ze ons hadden aangeleverd, in zowel het animatieconcept als de after movie opnamen. Het evenement zou plaatsvinden tijdens de covid-uitbraak, dus we hebben bijgedragen aan de evenementenindustrie door dit te doen voor een lager budget.

AANPAK

Naast het faciliteren van de gehele livestream waarmee het publiek het evenement kon bijwonen regelden we ook een extra cameraman om dynamisch beeldmateriaal vast te leggen. Dit materiaal werd op een SSD opgeslagen en meegenomen naar onze studio, waar we het hebben gemixt met de livestream content om een levendige after movie te creëren. We hebben ook een teaser, intro en wat bumpers gemaakt die tijdens de livestream gebruikt konden worden om dingen wat spannender te maken.

RESULTAAT

Een compleet pakket voor een online event, bestaande uit een leader, bumper, intro, naamtitels, podiumanimaties en een after movie. De after movie hebben we gemaakt door een extra cameraman in te zetten voor het filmen van dynamisch beeldmateriaal. Dit hebben we gecombineerd met shots van de livestream.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!