VIDEO

Wolters Kluwer Parijs

KLANT:

Wolters Kluwer

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video

Wolters Kluwer Parijs

Wolters Kluwer is een internationale leverancier van professionele informatie, softwareoplossingen en diensten voor artsen, verpleegkundigen, accountants, juristen en belastingen, financiën, audits, risico’s en reguleringen. Wolters Kluwer is al meer dan vier jaar een van onze klanten en heeft ons de kans gegeven om in het buitenland te werken en prominente advocaten te interviewen.

VRAAGSTUK

We werden gevraagd om een videoconcept voor Wolters Kluwer te creëren voor een videoserie waarvoor we rond de wereld vlogen om de beste advocaten wereldwijd te interviewen gedurende een periode van 3 jaar. De drukke schema’s van de advocaten is waarom tijd belangrijk was voor deze klant. We hebben dan ook mean en lean gefilmd. Wolters Kluwer zorgde voor hun eigen producer/interviewer.

AANPAK

We hebben een crew van twee cameramannen en een producer meegenomen en binnen twee uur al het beeldmateriaal geschoten. We konden dit doen door de setting voor te breiden, 3 tot 4 plekken in het gebouw voor te selecteren voor het interviewen en snapshots van onze interviewees te creëren. We gingen er een dag van tevoren heen om timelapses te maken. Zowel deze als de snapshots zijn gebruikt als overlay voor de interviews.

RESULTAAT

Een strakke en zakelijke set van video’s die draaien om de interviews met de advocaten. We hebben slow motion shots verwerkt in de video om meer gevoel te geven aan deze zakelijke productie.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!