HYBRIDE / ONLINE EVENTS

Effectory

KLANT:

Effectory

BUREAU:

&Obsession

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video

Effectory

Effectory is een HR-bedrijf dat tools ontwikkelt en aanbiedt die feedback en ideeën van werknemers meer inzichtelijk maken. Op deze manier streven zij ernaar om organisaties meer innovatief, flexibel en klantgericht te maken. Ze organiseren een event genaamd World-class Workplace om goed werkgeverschap te belonen.

VRAAGSTUK

Dit project kwam bij ons terecht via onze partner Obsession. Voor hun internationale awardshow, Word-class Workplace, die plaatsvond in Faber studios, wilde Effectory een volledig video- & animatiepakket. Ze hadden een bestaande branding die in de video’s moest worden opgenomen.

AANPAK

Naast het faciliteren van de gehele livestream waarmee het publiek het evenement kon bijwonen regelden we ook een extra cameraman om dynamisch beeldmateriaal vast te leggen. Dit materiaal werd op een SSD opgeslagen en meegenomen naar onze studio, waar we het hebben gemixt met de livestream content om een levendige after movie te creëren. We hebben ook een teaser, intro en wat bumpers gemaakt die tijdens de livestream gebruikt konden worden om dingen wat spannender te maken. We hebben een aantal interviews op locatie afgenomen om een ‘setting the scene’ video te creëren, wat ook materiaal opleverde voor het creëren van social cuts.

RESULTAAT

Een compleet pakket voor een online event, bestaande uit een leader, bumper, intro, naamtitels, podiumanimaties en een after movie. De after movie hebben we gemaakt door een extra cameraman in te zetten voor het filmen van dynamisch beeldmateriaal. Dit hebben we gecombineerd met shots van de livestream.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!