VIDEO / CAMPAGNE

By SIDDE

KLANT:

By SIDDE

BUREAU:

Digital Movers

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

2 video’s, 14 socials

By SIDDE

By SIDDE is een bedrijf dat customized Scandinavische designbanken en ander meubilair produceert en verkoopt. Ze doen niet aan massaproductie, maar creëren slechts producten wanneer deze worden besteld.

VRAAGSTUK

By SIDDE was een klant van onze digitale marketingpartner, Digital Movers. Ze gebruikten nog geen video in hun communicatie, maar richtten zich voornamelijk op SEO en Google optimalisatie. Ze wilden hun conversie verhogen door videocontent in hun marketing op te nemen.

AANPAK

We schoten veel materiaal voor hen in een dag tijd. We namen het preproductieproces op ons en creëerden een shotlist om de draaidag zo efficiënt mogelijk te maken. De klant had veel voorbereidingen gedaan, we filmden in hun showroom met hun eigen model. We gebruikten twee cameramannen en brachten al het andere materiaal mee om op locatie te kunnen filmen. We creëerden beeldmateriaal van hoge kwaliteit en maakten veel social cuts.

RESULTAAT

Drie video’s die de drie facetten van Verstegen goed weergeven en kijkers zo laten zien waarom ze voor Verstegen kruiden moeten kiezen. De video’s zijn te vinden op de website van Verstegen, evenals op een speciale landingspagina die voor B2B-doeleinden in het leven is geroepen

RESULTAAT

16 videoclips van hoge kwaliteit die worden gebruikt voor By SIDDE’s branding campagne, bestaande uit een mix van een inspiratievideo, een branding video en 14 losse social clips van 15 seconden. Deze video’s zorgden ervoor dat ze 4 maanden lang bijna iedere week content konden posten en campagnes konden opzetten om hun naamsbekendheid te vergroten.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!