Loading...

Videoproducties

EEN TOTAAL BELEVING OP HET GEBIED VAN VIDEO
Home / Videoproducties

Wij zijn een videoproductiebedrijf gevestigd in Den Haag en leveren totale videoproducties van hoge kwaliteit. Van A tot Z helpen wij jou in de wereld van video. Uiteraard kan je ons ook voor aparte diensten inzetten, zoals; drone, post productie, VR of animatie.

  • Al vanaf 895,- ex BTW
  • Oplevering binnen 1 week mogelijk
  • Video, animatie, drone met camera, VR, 360 graden video’s, fotografie, post productie
  • Betaalbare dynamische video’s met gevoel
  • Wij ontzorgen jouw bedrijf volledig
  • Je krijgt één contactpersoon dus optimale service
  • Alles wordt bij ons in house gedaan

CREATIEF

Creativiteit staat bij ons op de 1e plaats. Wij denken graag mee met de klant. Brainstormsessies zijn hierbij erg belangrijk omdat dit het gehele creatieve proces aanwakkert.  De wensen van de klant zullen in combinatie met onze creatieve skills het beoogde resultaat op beeld gaan geven.

Out of the box gaan is door onze achtergrond in de extreme sport een eitje geworden…

SERVICE

24-7 staan wij klaar voor onze klanten. Service en  bereikbaarheid is erg belangrijk  als je als klant je in een wereld gaat begeven die onbekend is. Wij begeleiden jou graag tijdens de reis door het video landschap…en met onze Hogere Hotelschool achtergrond kan je zeker optimale service verwachten.

GEVOEL

Ons gevoel kan je niet uitleggen in woorden, dit moet je ervaren en zien. Onze passie voor video zorgt ervoor dat de beelden die wij produceren het juiste gevoel en actie oproepen bij de kijker…dat is een conversie waar iedere klant naar op zoek is….

Al met al jouw online video’s zijn bij ons in goede handen!

POST PRODUCTIE

Bij BKN-Productions in Den Haag vind je alles wat je kan verwachten van een post production studio. Nadat de cameraman een hele dag gedraaid heeft moeten de beelden worden uitgezocht en worden gemonteerd.

Wij gebruiken state of the art equipement en software. De final touch doen wij door middel van Color Grading oftewel kleurcorrectie, laat je jouw video(s) écht van het scherm afspringen. Aan ons perfect gekalibreerde scherm hangen wij een special tangent panel. Dit panel is perfect voor kleurcorrectie. In DaVinci gaan wij vervolgens helemaal los voor de perfectie van jouw video.

Heb je al beeldmateriaal en wil je dit gemonteerd hebben dan is dit ook mogelijk bij ons.

En niet te vergeten behoren de populaire timelapses & hyperlapses ook tot ons assortiment.

360 / VR 

Omdat wij en jij vast ook, goed naar de wereld om ons heen willen kijken, maken wij 360 graden video’s! De 360 graden video (of 360 graden productfotografie/virtual tour) zorgt ervoor dat je echt een totaalbeleving ervaart.

Als kijker wordt je meegenomen in een compleet andere wereld en heb je zelf de controle om de omgeving te verkennen. Een verhaal vertellen in virtual reality? Dan gaat het over bereiken, beleven en beïnvloeden en een kijker onderdompelen in een virtuele wereld. In combinatie met een VR headset is het gegarandeerd een onvergetelijke ervaring en nog spectaculairder. Er zal zeker over nagepraat worden.

Wij bezitten de nieuwste en beste apparatuur om een 360 graden video waar te maken. Ook monteren wij de videobeelden met behulp van de speciale software.