Loading...

AV / DRONE / POST PRODUCTIE

Minerva

Sine Regno - Viva La Revolución
Minerva is al een tijd klant bij ons en willen altijd op een originele manier hun thema bekend maken aan alle studenten. Dit keer was het Viva La Revolución. Bij deze productie is geen drone ingezet. Dennis was  tijdens deze shoot Director.  Deze video is allemaal in 1 dag opgenomen.
Jachtdag
Tijdens deze shoot hebben wij wel gebruik gemaakt van de drone. Doel hiervan was alsof men  door de ogen van een vliegende eend kijkt. De set was geweldig en helemaal in het thema. Leuk om te weten..er is hier ook een aflevering van Gooische vrouwen opgenomen.
Sine Regno - Jungle Book
Deze productie was echt een grote uitdaging wederom alles in 1 dag filmen. Het eindshot in Minerva was erg gevaarlijk, aangezien het touw provisorisch was vastgemaakt en de eerste opname niet meteen bruikbaar was…. Eind van de dag moesten wij voordat het licht werd alles opzetten in het bos om daar de shoot te doen in het donker.
Project Details

Client: Minerva

Date: juli 8, 2017

Al jaren produceren wij voor Minerva de vetste videos. Ze zijn altijd out of the box en wij kijken wat er mogelijk is met de minimale kosten. Daarom vinden wij het zo leuk om met deze studenten te werken. Voor ons iedere keer weer een uitdaging of wij het kunnen realiseren met elkaar.

 Previous  All works Next