VIDEO

L.S.V.
Minerva

KLANT:

Minerva

BUREAU:

BKN-Productions

PRODUCTIE:

BKN-Productions

DELIVERABLES:

1x video

L.S.V. Minerva

L.S.V. Minerva is de grootste studentenvereniging in de stad Leiden. Het is opgericht in 1814 en is gevestigd in het centrum van de stad. De vereniging heeft ongeveer 2.400 leden en 165 korpshuizen.

VRAAGSTUK

Voor hun jaarlijkse evenement, waar wij al jaren videocontent voor mogen maken, besloot Minerva te kiezen voor het thema ‘Jachtdag’. Ze wilden een conceptvideo die matcht bij het verhaal dat ze voor het evenement hebben opgesteld. Aangezien het evenement door studenten werd georganiseerd, was er een beperkt budget beschikbaar.

AANPAK

We brainstormden over hoe we het unieke concept konden visualiseren en besloten om onze drone in te zetten. We beeldden ons in de drone te gebruiken om shots te creëren die de indruk wekten dat je een patrijs bent die in de lucht rondvliegt en uiteindelijk wordt neergeschoten door een deelnemer van de Jachtdag. Om hoge kosten te vermijden zocht Minerva zelf een locatie uit, wat ze fantastisch hebben gedaan. We hielpen hen met de styling van de shoot, die perfect bij het thema paste. We genieten ervan om op ideeen te broeden met Minerva en ze te helpen dit concept tot leven te brengen.

RESULTAAT

Een unieke en humoristische video die het thema van het jaarlijkse evenement, Jachtdag, introduceert.

HULP NODIG MET JOUW PRODUCTIE?

LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WIJ NEMEN Z.S.M. CONTACT MET JOU OP!