Loading...

Digitale Marketing Campagnes

WIJ SERVEREN DE BESTE DIGITALE OPLOSSINGEN
Home / Digitale Marketing Campagnes

Resultaat dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait….Wij laten jouw merk groeien niet alleen door middel van video maar met een totale digitale marketing campagne van A tot Z. Visuele content is het kloppend hart om jouw merk te laten groeien terwijl het waarde toevoegt en  jouw boodschap sterker maakt. Data combineren met onze creativiteit, is een serieuze stap..

Video’s die met als gevolg onvindbaar op YouTube worden geplaatst met als resultaat weinig views? Herkenbaar?  Dat willen wij natuurlijk niet! Wij zijn ervoor om je het juiste advies te geven.

Als video productiebedrijf breiden wij ons uit op het gebied van digitale marketing. Elk bedrijf wil naamsbekendheid krijgen en dat is waar wij samen met onze partner Digital Movers voor zorgen. Hierdoor ontstaat een originele totaal beleving met een verhaal en zelfs met conversie. Wie wil dat nou niet?

Eerst zullen wij samen met onze partner een afspraak ( intake) inplannen. Daarna volgen meerdere gesprekken en zullen wij  samen met jou een strategische analyse gaan maken op basis van de input, want dit is het fundament van een succesvolle campagne. Aan de hand van deze analyse moeten er verhalen gecreëerd gaan worden in verschillende afleveringen. De campagne moet je zien als een serie van wandelingen langs potentiële consumenten in de sales trechter. Waarbij elke actie ( view/click) geregistreerd wordt en een op maat respons krijgt.

En als kers op de taart hebben wij methodes ontwikkelt waarbij wij tijdens het proces het e.e.a. kunnen aanpassen om zo meer groei te realiseren.

Wij zorgen voor het verhaal dat aansluit bij de strategie en bij jouw doelgroep. Via het Hero, Hub, Hygiene model, garanderen wij dat storytelling jouw merk sterker maakt en dit zorgt ervoor dat jouw video content altijd up to date is.

Het doel van deze campagne is om data te combineren met creativiteit. Wij ontwikkelen video content dat levelt met jouw doelgroep op persoonlijk gebied en niet zal vervelen. Elke stap van ons werk heeft de focus om het einddoel na te streven. Groei en winstgevendheid van jouw merk/bedrijf is voor ons key.

Weten wat de combinatie van data en creativiteit voor jouw bedrijf kan betekenen…je weet wat je moet doen, gewoon contact met ons opnemen.