Loading...

Klanten

Een tevreden klant is de beste strategie..
Home / Klanten

Het is altijd belangrijk om referenties te hebben alvorens je met een bedrijf in zee gaat. Wij vinden als video productiebedrijf dat een geschreven review versterkt wordt door een video review.  Dus een Iphone video ingestuurd door klanten in combinatie met een quote is niet alleen waardevoller voor ons, maar ook voor onze toekomstige klanten. Kort gezegd, je krijgt er meer gevoel bij en dat is immers waarvoor wij staan. Het is transparant, authentiek en geeft een goed beeld van wat wij kunnen betekenen voor bedrijven die op zoek zijn naar mooie kwalitatieve videos.

Wij zijn erg trots op onze tevreden klanten en daarom delen wij graag wat zij zeggen over ons.

Feyenoord - Orangeowl // Bart Alst

Nederlandse Loterij // Judith Keizer

Nelis Company // Ian Smeyers

New Compliance // Bo Wiesman

High Care // Joke Kamminga

Het Oplaadpunt // Marjolein Ruitenbeek

Presentsavvy - Mandy Schild

Demarec // Marcel Vening

Creatief, snel schakelen en hoge professionaliteit

Professioneel video bureau. Al meerdere projecten met ze gedaan en zeer tevreden. Creatief, snel schakelen en hoge professionaliteit. Absoluut een aanrader!

Fleetmatics // Jan Willem Doornbos

We gaan dit jaar zeker weer met ze werken

Ontzettend goede ervaring met BKN! Grote mate van creativiteit en professionaliteit. Ze gaan door tot alles naar volle tevredenheid van de opdrachtgever is afgerond. We gaan dit jaar zeker weer met ze werken.

Sequence // Bo Besters

Ze zijn creatief en hebben veel middelen om tot een mooi resultaat te komen

Professioneel video productiebureau – aanrader! Voor een project rondom voetbalclub Feyenoord met BKN samengewerkt wat een verbluffend resultaat heeft opgeleverd. Droneshots, animaties, slowmotions en snelle gave compilaties. Ze zijn creatief en hebben veel middelen om tot een mooi resultaat te komen. Daarnaast hebben zij binnen 12 uur – 12 compilaties door het hele land gemaakt – kortom geen brug te ver!

Feyenoord // Orange Owl // Bart Alst

Het resultaat heeft zich al meerdere keren bij potentiële opdrachtgevers bewezen

Wij hebben met Hof Catering een specifiek promotiefilmpje laten maken. Wat mij enorm meeviel was dat na een uitvoerig gesprek over onze visie op het bedrijf en doelstellingen van het filmpje, zij de hele verdere regie en productie ter hand namen. Als leek hoefde ik er verder niet over na te denken. En het resultaat heeft zich al meerdere keren bij potentiële opdrachtgevers bewezen. Kortom: ideale samenwerking, top resultaat.

Hof Catering - Rob van Leeuwen

Alles klopt van begin tot eind

BKN heeft het vermogen om van iets heel kleins iets heel groots te maken iets heel moois, waar je super blij van wordt. Bij de Care Unit was het resultaat van de video de absolute kers op de taart! Alles klopt van begin tot eind, direct contact, maak niet uit hoe laat, altijd antwoord. Afspraak is afspraak. De Care Unit is mede door het BKN team, aan zijn grote avontuur begonnen!

High Care // Joke Kamminga

Het resultaat oversteeg echt mijn verwachtingen, dit is wat storytelling is about!

Geweldige ervaring met BKN productions voor het maken van een bedrijfsfilm voor Het Oplaadpunt! Zeer goede begeleiding van A tot Z, BKN weet echt waar ze het over hebben. Zowel als in de voorbereiding ( grondige de-brief) als in de begeleiding ( zeer professioneel ) als in de oplevering. Het resultaat oversteeg echt mijn verwachtingen, dit is wat storytelling is about! Nice to know: ze zijn zeer capabel om het merkverhaal op een innovatieve manier te vertalen naar sterke content en werken ook nog eens hartstikke snel! Ik ben heel tevreden en kom zeker terug.

Het Oplaadpunt // Marjolein Ruitenbeek

They we’re always thinking in possibilities

“Very happy to work with BKN, although we haven’t been able to use them to their full potential, the work they have done for us was always to a high standard and they we’re always thinking in possibilities when we came with another last minute rush job”

Rosie Lee // Mark- Hans van Tongeren

Het is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

“BKN en ik hebben samengewerkt aan projecten voor Giant bicycles. Het is een bedrijf dat staat voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande videos en creatieve oplossingen voor jouw visuele uitdaging”

Giant // Mathias Aaftink

De communicatie verloopt snel en soepel, de producties en opnames zijn altijd professioneel

We werken nu al en tijd samen met BKN productions en zijn zeer tevreden over de samenwerking. De communicatie verloopt snel en soepel, de producties en opnames zijn altijd professioneel, ze denken goed mee en nemen veel zaken uit handen om er een geweldig resultaat van te maken. Keep up the good work!

Hamilton Bright // Marije Tolsma

Waarom je voor ons moet kiezen?

Wij zijn creatief

Creativiteit staat bij  ons op de 1e plaats. Denken graag mee met de klant, waarbij een brainstormsessie erg belangrijk is, dit wakkert namelijk het gehele creatieve proces aan.   De wensen van de klant in combinatie met onze creativiteit zal het beoogde resultaat op beeld gaan geven. Out of the box gaan is door onze achtergrond in de extreme sport een eitje geworden…

Wij zijn servicegericht

24-7 staan wij klaar voor onze klanten. Service en  bereikbaarheid is erg belangrijk  als je als klant je in een wereld gaat begeven die onbekend is. Wij begeleiden jou graag tijdens de reis door het video landschap…en met onze Hogere Hotelschool achtergrond kan je zeker optimale service verwachten

Wij staan voor gevoel

Ons gevoel kan je niet uitleggen in woorden, dit moet je ervaren en zien. Onze passie voor video zorgt ervoor dat de beelden die wij produceren het juiste gevoel oproepen bij de kijker, die de kijker de juiste actie laat nemen na het kijken van de video…dat is een conversie waar iedere klant naar op zoek is….