Loading...

Audio Visueel

EEN TOTAAL BELEVING OP HET GEBIED VAN VIDEO
Home / Audio Visueel

 

 

Wij leveren vooral totale AV producties aan onze klanten. Uiteraard kan je ons ook voor aparte diensten inzetten, zoals; drone of animatie. Scroll naar beneden en ontdek wat wij te bieden hebben op het gebied van video. Mocht je er echt geen f*ck van begrijpen, bel of mail dan gewoon wij leggen het graag aan je uit.

Ben je op zoek naar een goed belichte fotografie/video studio? Dan hebben wij vele mogelijkheden voor je! Onze studio is gelegen in Den Haag en staat ter beschikking voor jouw volgende producties. Wij hebben alles wat je maar wensen kan. Goede camera’s, flitsers en uiteraard ook een green/white/black screen. Maar je kunt hier natuurlijk ook een product video of interviews afnemen. Fotograaf en cameraman kan ook geregeld worden en zelfs behoort Post Productie behoort ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan je foto’s laten bewerken en je video’s te laten monteren. Neem gerust contact met ons op en dan bespreken wij graag vrijblijvend de mogelijkheden.

Met een Timelapse kunnen wij op een indrukwekkende manier verschillende processen van een langdurige tijd in een korte video laten zien. Denk hierbij aan een zonsondergang in een paar seconde. Zo’n verandering is vaak onmogelijk waarneembaar maar wij maken dit spectaculair zichtbaar. Wij maken Timelapse video’s die voor verschillende branches interessant kunnen zijn.

Ben je op zoek naar meer dimensie in je video? Dan zijn hyperlapse video’s echt wat je zoekt! Je ziet bijvoorbeeld een pad en daar wil je doorheen “zweven met beeld”. Dat kan allemaal!

Bij BKN-Productions in Den Haag vind je alles wat je kan verwachten van een post production studio. Nadat de cameraman een hele dag gedraaid heeft moeten de beelden worden uitgezocht. Door middel van Color Grading oftewel kleurcorrectie, laat je jouw video(s) écht van het scherm afspringen. Aan ons perfect gekalibreerde scherm hangen wij een special tangent panel. Dit panel is perfect voor kleurcorrectie, in DaVinci gaan wij vervolgens helemaal los voor de perfectie van jouw video.

Stel je voor, je hebt een onwijs goed product maar het valt ontzettend moeilijk uit te leggen. Dan is animatie DE oplossing!

Dankzij verschillende soorten animaties begrijpt de kijker precies hoe of wat jouw product of dienst inhoudt. Tevens op een manier die ook nog eens aantrekkelijk is voor de kijker! Zo kunnen wij een animatie film maken, waarin jouw product of dienst wordt beschreven binnen enkele minuten, dan wilt niemand meer een lap tekst lezen toch?
Er zijn allerlei soorten animaties mogelijk bij ons. Niets is te gek. Wij kunnen zowel 2D + 3D animeren, stopmotion en whiteboard animation video maken. Wij zorgen ervoor dat de animatie precies past bij jouw huisstijl en doelgroep.

Zo brengen wij jouw product in beweging, letterlijk en figuurlijk!

De kracht van Motion graphics is, dat wij ermee kunnen doen wat jij wilt. Of je nu je logo wilt laten dansen, springen, vliegen of laten transformeren naar een andere vorm? Dat is allemaal mogelijk. Wij hebben een gevoel voor kleur, compositie en typografie. Motion graphics kan voor alles worden gebruikt, of het nou voor een commercial is of een presentatie, alles is mogelijk!

Omdat wij en jij vast ook, goed naar de wereld om ons heen willen kijken, maken wij 360 graden video’s! De 360 graden video (of 360 graden productfotografie) zorgt ervoor, dat je echt een totaalbeleving ervaart. Op welke plek dan ook! In combinatie met een VR bril is het nog spectaculairder. Voor de kijker is een 360 video/foto een intense ervaring. Hij of zij kan zelf bepalen waar hij of zij naar toe kijkt. Voor de kijker is het altijd een unieke ervaring, want het brengt de boodschap aan de kijker duidelijk over. Er zal zeker over nagepraat worden.

Wij bezitten de nieuwste en beste apparatuur om een 360 graden video waar te maken. Ook monteren wij de videobeelden met behulp van de speciale software.